Team

Hollandsgroen ontwerpt in teamverband. Tijdens inspirerende overlegmomenten komen karakter, sfeer, problemen, analyses en meestal ook oplossingen voor projecten aan de orde. De input van elke ontwerper garandeert professionele en verrassende ontwerpen.

 

Hierbij hoort ook terugkoppeling met de praktijk. Wij luisteren naar de inbreng van gebruikers, beheerders en technisch specialisten.

 

Jan Klop

Landschapsarchitect

Bij het bureau sinds 2007

Opleiding: Landbouwhogeschool Wageningen (richting tuin- en                     landschapsarchitectuur)

 

Jan Klop was voordat hij bij Hollandsgroen kwam werken ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig landschapsarchitect. Hij was adviseur voor diverse gemeenten. Door zijn ruime ervaring is hij sterk in het analyseren van de problematiek op een locatie. Hij is in staat een opgave aan te pakken vanuit een conceptmatige landschappelijke/stedenbouwkundige invalshoek. Tegelijkertijd zoekt hij pragmatische oplossingen en houdt hij rekening met de manier waarop een bewoner, bezoeker of passant de omgeving ervaart. Hij is daarbij niet gefocust op het 'groen', maar let op het totaalbeeld van de omgeving en het leven dat zich daar afspeelt.